Sunday, September 5, 2010

Comment About "Selamat Hari Raya Aidilfitri"


Kindly Bookmark and Share it.
Twitter Facebook Technorati Digg This Stumble Stumble

Di kesempatan aku yang ada nih....selagi tak balik kampung untuk beraya....elok la sekiranya aku ucapkan awal2..."SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR DAN BATIN"...ucapan aku ni khas untuk anda BLOGGER2 yang sudi singgah di sini....umumnya kepada semua umat Islam di seluruh dunia....
















Raya2 jugakkkkkkkk....balik kampung balik kampung jugakkkk.....tapi yang beballll and stupid sangat tu kenape.....?????

BEBAL STUPID 1: Uishhhhh.....ang drive 12 jam ke dari KL....hahaha....wakaka....ang jalan kaki peeeee....hahaha....aku 4 jam je baiiiiiii.....apahal nak drive lama2 atas jalan.....jalan raya luas baiiiiii.....cilok sana sini la baiiiiiii........

Aku Comment: Baiiiii....oooooo baiiiiiii......gua sayang nyawa baiiiiii.....lu takpe la tulang besi urat dawai baiiiii....lu tuuuu vampire baiiiii....lu eksiden pun tak mati baiiiiii.....banyak la lu punya jalan raya luassssss......kalu luas baiiiii....takdenya eksiden sana sini baiiiii.....accident bukan sebab jalan luas kecik baiiii....tapi sebab sikap pemandu macam lu la baiiiii......baiiii.....arini gua nak peluk lu baiiiiii.....nak salam mintak maaf banyak2 baiiii.....kot2 tak jumpa dengan lu lagi baiiii..... [AYAT PERLI.... ;)]

BEBAL STUPID 2: Alahhhhh...setakat saman speed track je.....berapa sangat je punnnnnn....RM300 ciput je weiiiii.....aku bleh bayar peee....pecut la....ape lagi.....janji aku sampai kampung awal....takde la mak aku tertunggu-tunggu kan aku kat umah tuuuuuuu.....

Aku Comment: Oooooo...ko tau plak cakap tak nak mak ko tertunggu-tunggu kat kampung yerrrr....yang mak ko nak tunggu tu ape ngokkkk.....tunggu mayat ko eksiden ke..??? tunggu van jenazah hantar ko pulang ke rumah ibu kesayangan ko ke..?? ada akaiiiii letak kat lututtttt....bebal punya orang....ko ingat duit bleh beli nyawa spare ke..????? menyusahkan orang jeeee jenis orang macam ko ni....
















Sebagai pengguna jalan raya....kena la kita berhemah....bawak kete cuba sabar sikit....tak larinya kampung dikejar...mak ayah tengah tunggu nak beraya dengan kita tu....

Sekali lagi saya ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri...maaf banyak2 jika ade terkasar bahasa di sini...ampunkan saya....semoga bergembira di hari raya...tinggalkan comment anda untuk sama2 sampaikan salam lebaran anda buat sesape je.... ;)

P/s: Semoga perjalanan balik kampung untuk beraya tahun ni selamat semua k....mintak dilindungi dan dielakkan dari kecelakaan jalan raya...mintak jauh sangat2 k....

Image Source:

12 comments:

TK on Sunday, September 05, 2010 said...
This comment has been removed by the author.
TK on Sunday, September 05, 2010 said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri to you.
Selamat Balik Kampung... Safe Journey Home...
Maaf kalau ada terkasar bahasa masa komen2 kat sini..

Yiedpozi on Monday, September 06, 2010 said...

Selamat hari raya...

ツbieaz@bie Azreenaツ on Monday, September 06, 2010 said...

Selamat hari raya....
berhati2 memandu balik kampung..drive perlahan2 tak ape janji sampai!!

iqbalsyarie on Monday, September 06, 2010 said...

Hihi...selamat juga buat kamu..semoga dapat kebaikan yg banyak dalam Ramadhan :)

TERBARU: Bayyinat-penjelasan

al-basri on Tuesday, September 07, 2010 said...

selamat hari raya untuk sodara, hati-hati dijalan raya...haha

ashrafi on Tuesday, September 07, 2010 said...

Taqabbalallahu minna wa minka.. Minal 'aidil wal fa'izin.. Semoga kita sentiasa dalam keberkatan ALLAH..

Ampuan Awang on Tuesday, September 07, 2010 said...

selamat hari raya,

berayalah dengan gembira tanpa mercun di tangan kita ^_^

Faezah Hannah Al Baj on Wednesday, September 08, 2010 said...

mmg manusia bebal sebegitu bayak yg wujud~ haihh. xsayang nyawa pon, syg la bini kauu berabihh puluh2 ribuu ms kawen dulu tuuu..

tricksrex on Thursday, September 16, 2010 said...

bw sempena raya..boleh lagi kan?

Brother One on Monday, September 20, 2010 said...

Salam Lebaran. Semoga perjuangan di bulan puasa dapat diteruskan.

HAFIZAL on Saturday, August 27, 2011 said...

selamat hari raya maaf zahir batin dari http://malaysiascore.blogspot.com

Post a Comment