Sunday, April 25, 2010

Comment About "Maafkan Saya Blogger"


Kindly Bookmark and Share it.
Twitter Facebook Technorati Digg This Stumble Stumble

Seribu kemaafan dipinta dari anda semua...aku susun sepuluh jari memohon maaf banyak2...

I'm sorry...aku hanya manusia biasa...yang tak lepas dari membuat kesilapan...




















Ni seyes ni...bukan aku mintak maaf main2 nih...takut korang2 cakap aku buat2 mintak maaf je la...ade sebab musababnya aku buat camni...baca kat bawah yerrr...

Sebab 1: Ade segelintir blogger yang tidak suka akan blog aku ini...katanya aku selalu meletakkan ayat2 sebegini di dalam kotak chat diorang...Example "SINGGAH2..COMMENT ABOUT "SELALU LAMBAT"..SMILE.. :)"...

Aku Jawab: First...aku mintak maaf banyak2 sebab ayat camtu la sebabkan korang x suka kat blog aku...harap x suka kat blog aku je la k...jangan x suka kat aku pulak...hehehe...tujuan ayat tu sebenarnya aku nak bagitau aku ade buat new post dalam blog aku...bukan nak suruh korang2 comment k...kalu nak comment pun...thanks banyak2 yer...dah namanya tajuk post aku camtu...cuba la korang2 tengok betol2 tajuk post aku tu...sama kan macam yang aku letak kat kotak chat korang2...bukan aku nak suh comment pun...lu pikirlah sendiri...

Sebab 2: Ade sesetengah blogger siap banned aku punya link...huhuhu...dahsyat yer korang2...

Aku Jawab: Gini la wei senang nak cakap...aku jalan2 blog engkau...engkau dapat traffic...engkau dapat smile...engkau dapat duit...ade ke aku untung...??? bodoh la wei aku buat keje amal semata2 nak bagi smile kat engkau...aku yang susah2 blogwalking...ko ape susah...??? kalu engkau tak nak aku melawat blog kau...cakap je la kat aku...aku x rugi ape2 la wei...

Sebab 3: Post kali ni aku dengan sejujur2nya akan buat blogroll lists khas buat korang2 yang penah mengomen kat post2 aku...

Aku Jawab Lagi: Thanks banyak2 k...sebab sudi tinggalkan jejak comment kat blog aku...sebagai ganjarannya...link2 korang akan aku pacakkan dan tabik springgggg kat korang2 sumerrrrr...blogroll lists coming soon k... ;)

















P/s: Blogwalking sesama blogger penting bagi aku...kalu korang tak suka...cakap kat aku...maafkan aku sekali lagi kalu aku mengganggu privacy korang2 dengan blogwalking...I'M SORRY...

Image Source:

45 comments:

al-basri on Sunday, April 25, 2010 said...

tak payah dengar komplen orang macam tu...
yang penting, teruskan menulis topik2 yang menarik di blog ini untuk diulas atau dikomentar. saya pasti lebih banyak yang suka, berbanding yang komplen.

semoga bertambah semangat dan kreatif

mello on Sunday, April 25, 2010 said...

haha blogwalking tu menganggu privasi ke? tidak bg aku.. aku lg suka kalau org slalu singgah blog aku.. tak payah pedulikan org yg sombong+berlagak mcm tu.. sampai nak ban2 org lain neh pehal..
ada gak org yg sombong ngan aku,dah berapa kali aku singgah & tegur kt shoutmix tp x pernah2 singgah blog aku.xtau ada prob apa.

aku prasan link ko x appear kt shoutmix aku..nape eh? aku tak pernah lg ban sesape setakat neh..maybe ada something wrong..

dulu aku slalu komen2 sini tp lately bz sikit..aku singgah jgk tp baca2 je la even tak tinggal jejak.

lgpun,apa salahnya bg komen? tak susah pun.. nak2 nama blog ni "yourscomment". amek masa beberapa minit je nak bg komen.

takpe,truskan ber'blogging..aku suka topik2 kat sini.Banyak benda yg boleh wat aku berfikir.hihihi

kalau ada entri baru gtau la mcm biasa..aku tak kesah.Ada masa aku komen,kalau x pun aku baca punya as a silent reader.

salam,

mello.

http://www.mushmello.com/


p/s: kalau boleh, disable kan word verification tu eh? senang skit reader nk bg komen. >___<

DaHLia on Sunday, April 25, 2010 said...

aku xkisah pon...tp aku pelik napa ko xletak http kat depan link...susah lak aku nk taip..heee ...aku xbanned pun..huhu

/Dayah//Nurul/ on Sunday, April 25, 2010 said...

sy tak kisah yourscomment and appreciate it juge :) eh sy pon baru nak belaja mcm2 dunia blog ni. up traffic pon sy baru nak fhm2.
ohh ada camtu sampai banned. tabaik tuk ksihatn. epi sunday keep blog maju :)

ferdaus on Sunday, April 25, 2010 said...

lorr..org mcm tu pun ade ke..
sori lama x singgah..
bz ngn paper n conference..
smg blog ni sukses slalu!

Anonymous said...

wahahaha..emo nampakkk..!!

: bluedianthus : on Monday, April 26, 2010 said...

Sebenarnya...itu adalah salah satu blogwalking yang baik..banding kan dua aya ini:
1. saya ada latest entri ke blog, kalau sudi boleh baca dan komen2..
2. zzzzzz kat sini... (sungguh tak mesra alam)

Jadi, saya rasa car tu tak salah. Mungkin tuan punya blog boleh mempelbagaikan cara sewaktu menaip di shoutbox.. :)

p/s: Tuan blog patut letak restriction..kat atas ni ada Anonymous la..tak best je baca comment dia.. huhu

mRs '9rS on Monday, April 26, 2010 said...

me xkesah jugak....kdg2 ramai sangat kawan...lupa nak visit sesapa...bila u ingatkan n tinggal jejak ...leh jugak tgk blog u back...hehehe...sabar ler ye..

tujuhhariseminggu on Monday, April 26, 2010 said...

e eh... motip sampai nak banned blog kita... x baek tau... i ske je baca blog nih... :)

alai on Monday, April 26, 2010 said...

dalam dunia blogger pengunjung adalah penting. Bila pengunjung meninggalkan jejak, kita akan ziarah balik, walaupun ia lambat. Yang penting blog kita aktif dan padat dengan posting yang menarik macam di blog ini. Setiap kali ke sini, macam-macam aje yang ada.

p/s: Teruskan usaha. Kami para blogger akan sentiasa ada di alam maya ini. Terima kasih.

cik aiLebiu on Monday, April 26, 2010 said...

ada yang sound ke? hurmm...sabar jela..blogger ni ada 1001 ragam..

IDEAlogyc Admin:Al-Hadi on Monday, April 26, 2010 said...

ada gak manusia cam gitu..maybe dia tak suke ngan Shout mix ko yg panjang menjela...yg buatkan orang tersebut serabut...huhu...dh maybe trapik dia dh tggi...huhu

tapi bagi aku ok je..selagi ko masuk..bc entri,klik iklan atau just nk bg trapik je aku no hal...aku balas balik kunjungan tu..bukan kena bayar pun kan???hehe

k la..apa2 hal dlm dunia ada pelabagai ragam manusia..kalau tak..tak "happenin" la dunia..org kata tak mencabar...k...

wish u gudluck...kat blog aku sesiape je dialukan selagi berniat baik...

tiKa_AkiTa on Monday, April 26, 2010 said...

alah..abaikan ape yg org len cakap.. yg pnting kite happy.. huhuhuh
yeaa sy tersenarai lam blogroll... ngeee tQ2

Azrul Hisham on Monday, April 26, 2010 said...

ada jugak ek orang komplen camtu?? hmm..banyakkan bersabar bro..dunia blog ni macam2 ragam...

LUKISAN PENA on Monday, April 26, 2010 said...

pelik2lah...
org singgah kat blog pun tak puas hati...kitorang sokong..
blogwalking hak semua...

M a W a D D a H on Monday, April 26, 2010 said...

senyum lah..senyum lah...wahai cek mek molek.... hihihi (opss..lari topik)

f_aRa_aINa989 on Monday, April 26, 2010 said...

kesiannya ada org buat camtu...tu namanya manusia hati busuk. anyway, selaluje komen kat blogni..namapun yours comment, yg bermaksud dalam kamus dewan edisi mana2 ialah komen anda. maksudnya kita nak dengar komen dari orangkan?
x yah nak duk pikiaq sangat. anyway, keep up your blog. i'll comment as long as ada tenaga nak komen.hehe...

ツbieaz@bie Azreenaツ on Monday, April 26, 2010 said...

oh iye ker ada juga orang macamtuh....sabar aja la ek!!Biasa la manusia macam2 ragam... :]

Bie lagi suka baca entry n tinggalkan komen kat cni.
Apa2 pun Happy blogging...Hehe

butterflies Lovers a.k.a aZzA on Monday, April 26, 2010 said...

uik??? sape yg ngokngek xsuke org blogwalking kat blog dia tuh?? muahahahaha..ala bio la sape yg tak suke tuh..biasala, bukan senang nk puaskan hati sume pihak, betol x?
di blog aku, ok jek.sape2 nk jln2, sangat2 la dialu2kan..
so pasni, rajin2 lerh singgah blog aku oke? (^_^)V peace!!

btw, aku suke lepak kat blog nih. baca2 ape yg buley difikir~

go mi nam on Monday, April 26, 2010 said...

bangga dowh ko letak link blog aku..hehe
walopun aku bukan kaki blogger, tp kalo ade mase, aku lepak sini..okeh bro!

EDDY DY on Tuesday, April 27, 2010 said...

erm..aku tak kisah pun....sapa yg siap banned2 lagi tue?

azwan on Tuesday, April 27, 2010 said...

knp x listkan blog aku ni.. hehe..

HaiDa HiDa on Tuesday, April 27, 2010 said...

salam..
sabar ya.. manusia ni smue berbeza2.. byk ragamnya.. ada suka, ada tak suka.. tpi saya mmg suka smue entry kt blog ni.. lgpn sys ni xder masalah kalu nk bagi komen.. best jge sbb ada gak org nk dgr pendapat dan pandangan saya.. jgn berkecik ati k.. awak xder salah apa pn.. biarkan mereka dengan sikap mereka dan kita dengan sikap kita.. hehehe..

apa2 pn terima kasih byk2 sbb listkan blog hida ya... :)

ashrafi on Tuesday, April 27, 2010 said...

ok je tu.. kalau 1 orang tak suka.. ada 13 orang yang lagi suka.... hehehe

nuriz on Tuesday, April 27, 2010 said...

sy tak ban pun ahaha..dpt trafik, nt letak la link tu balik..sng nak link trus mai cni..ahak
takmo letak link..mrajuk ka? hehe

risal's blog on Tuesday, April 27, 2010 said...

met malam sobat...ada award buat sobat nih....di ambil ya....salam sukses selalu

yatee on Tuesday, April 27, 2010 said...

hehe siannye kena marah,
tak patut tol,

ape pon trimas banyak ar kau rajin datang blog aku bagitau post terbaru ,
rajin tul,tak penah bosan promote post kau,
semangat itu yang kita mahukan!
hah pasni tolong promote blog aku skali leh x?
hahah

tq banyak ar,
aku tetap sokong yourscomment! hehe

Alynn Notnot on Tuesday, April 27, 2010 said...

eh bgus ape cmtu :) takpe2. blogger lain ramai lagi yg tak kesah. diorg x suke kite. ramai lg yg suke :D

MissXYZ on Tuesday, April 27, 2010 said...

salam
aik? macam marah je entry tu... hehehe... rilek arrrrrr...
bse ar manusia mcm2 ragam... juz buat je entry... org nk dtg komen atau tak itu hak masing2... tp pada sy kalau org jemput komen ape salahnya... memenuhi permintaan org tak salah. bertukar-tukar pendapat tak salah. membuat hati org lain gembira tak salah. untuk kamu teruskan menulis....
katakan dari hati... sy sukakan style utk galakkan org membaca...
cara kamu dgn mahukan org lain tinggalkan komen... that's a method....
aku sukakannya =)

Rashid on Wednesday, April 28, 2010 said...

a.kum

hmm hmm.. takper. Biarkan saja kalau ada yang ambik sikap begitu. kan masing-masing ada gaya. Kita jangan terusik. Tapi secara jujurnya, saya tak kisah.. malah saya berterima kasih kerana sudi datang.. jengah blog saya..

akuvision on Wednesday, April 28, 2010 said...

saya pun tak faham, kalau taknak orang jelajah blog dan beri diorang untung melalui blog walking di shoutmix atau cbox, privatekan blog takpun jgn letak shoutmix. Golongan yang malu tapi sombong.

syue on Wednesday, April 28, 2010 said...

aduh, kesian je. apa masalahnya kalau blogwalking pastu tinggalkan jejak? kuno sungguh orang mcm tu. poyo je. dah hot kot? tu yg sampai dok banned banned org? entah pape sungguh la dorang ni! biar je kt orang yg tk suka tu. ada lagi org lain yg boleh comment yourcomment ni :D go go! :)

norain ishak on Wednesday, April 28, 2010 said...

aduhai..masalah betol lah org macam ni..dah tu,apa fungsinya shout box tu kalo bukan sebab kita nk tinggalkan link..eh eh..suh org tu buang je lah shoutbox die..grrr.tibe-tibe nak emo jap.

bdk_SkemA on Wednesday, April 28, 2010 said...

ala cedeh nye ak mendengarnya..hehe.biasa bro org gitu..ko terus kn dengan prinsip blog komen ko ni...insyallah kalau ak free ak support ko..terbaek yerk next entry..xmo xmo dah gini....be the best k!!!!!!!

ha ah sblum terlupa letak ye http: cm sis dahlia ckp tu..hehe

bdk SkemA
http://thebudakskema.blogspot.com

ChentaQhamu on Wednesday, April 28, 2010 said...

sorry klu awak marah... bkn xsuka blog awak... ada baca blog awak... mcm awak ckp blogwalking... tp awak xpernah pun nk komen blog saya dn bbrapa sstgh blogger... klu awak xfhm bhs pckapan, blh bgtau kan... kita blh sama2 blajar bhs msing2... anyway, n3 awak suma best... xdi nafikan... skali skala awak komen blog kitaorg kan best... nak gak tau pdpt awak... so apepun... no hard feeling k... pisnowa... :)

muyukerukatika on Wednesday, April 28, 2010 said...

jadi isu sesentap ke pasl2 ney.common je rseye.bez maen komen2 ney.nice blog lerh.topik yang menarek2.heh :) good job..

nouriyuko on Thursday, April 29, 2010 said...

wahhhhhhh..ader gak ek manusia cenggitu..aku g suka org blog walking kat blog aku...kepala mereng kot itu manusia...hahaha..nway nice to know u..~

Melanau blogger on Friday, April 30, 2010 said...

sampai macam tu sekali... banned IP!
manusia memang bermacam ragam, tapi saya lihat banyak yang suka dgn blog ini.

keep writing, don't give in...

light 0F happiness on Saturday, May 01, 2010 said...

assalamualaikum..
sori sebab lmbt sgt komen. baru dpt mengadap laptop :D

alahai.. nape la ada orang mcm tu x suka org blogwalking kt blog die.ak suka je :D lgpun blog ni xde salah ape sebab tgglkan komen mcmtu dah nama blog ni kan yours comment. apa2 pun.. xyah pker la sgt dgn kritikan yang x membina mcm tu. teruskan berblogging :D

Mohd Shahrul Hafizi on Saturday, May 22, 2010 said...

Wah. Sedih aku. Jangan la camni. Aku akan tersenyum tatkala ko tulis pasal new post kat chatbox aku. Rajin ko remind kan. Sori lama x komen. Busy dgn tesis. Harap ko faham ya. Tapi sadisnya siap ada orang banned. Takpe. Menulislah dgn ikhlas ya. Peace!

nurulatiqah on Saturday, January 29, 2011 said...

chill k. biasa le tu :)

Anonymous said...

Vеry goоd іnformation. Lucky me I discοverеd your blog by accident (stumbleupon).
I've bookmarked it for later!

Feel free to visit my page beachwear bikini
Here is my homepage ... samsung galaxy note 2

Anonymous said...

A fascinаting discuѕsion is worth commеnt.

I believе that you ought to write more about this subject, it mаy
nοt bе а taboo subject but uѕuаlly
pеoрle ԁon't talk about such issues. To the next! Best wishes!!

Feel free to surf to my webpage Promote On twitter
My website > promote my company

Anonymous said...

My coder is trying to persuade me to movе to .
net from PΗP. I have аlways dіsliked the idea
becauѕe оf thе costs. But he's tryiong none the less. I'vе been using WordPrеss on a number
of webѕitеs fоr about a year and am anxious about switching tо anotheг platfoгm.
I hаve heаrd excellent thingѕ about blοgengine.
net. Iѕ theге а way ӏ can transfer all my ωοrdpгess
content into it? Αnу kinԁ οf helρ would
be really appreciаteԁ!

Also visit mу homepage :: how to gain twitter followers
My web site ... your instagram url

Anonymous said...

If some one desireѕ to be upԁated wіth most reсent technolοgies after that hе must be visit thіs web page and bе up tο date every day.


Feel freе to visit my web-site Www.Vapornine.Com
Also visit my web page : vapornine

Post a Comment