Friday, October 28, 2011

Comment About "Sooooo Plastik"


Kindly Bookmark and Share it.
Twitter Facebook Technorati Digg This Stumble Stumble




Selepas lama tidak berblogging......

Maka hari ini....28th of October....on Friday.....aku update la sikit blog ini.....

Tajuk hari ini adalah berkenaan "Comment About "Sooooo Plastik"".......sama2 la luangkan masa untuk membaca yer......pendek je pun.........












Situasi 1 : I tak pernah terima layanan sebegini dari seorang lelaki.......you je la orang first yang layan I macam ni.....you baik sangat....you lain dari yang lain.....memang camni la yang I nak selama ni.....tapi lelaki tak pahammmm ape kehendak wanita......thank you sebab paham perasaan I....

Aku Komen : Hakkkk tuiiiiiii......boleh blahhhh la wei.....berhati2 ye jejaka-jejaka dan lelaki-lelaki di luar sana.....jangan mudah terpedaya dengan kata2 itu.......wekkkkk....wekkkkk....

Situasi 2 : I sayangkan you........cayanggggg sangatttttttttt......ini lah hadiah birthday paling best penah I terima dalam hidup I.......

Aku Komen : Sekali lagiiiiii........wekkkkk...wekkkkk.....hanya korang yang bodoh je yang akan terpedaya.....

Situasi 3 : I marah sangattttttt kat you semalammmmmm.....you jahatttttt....sampai hati you buat kat I camtu.......tapi ape2pun.....thank you because pandai ambik hati I balik.......pandai pujuk I balik......tapi ade syarat........I nak you belanja I beg LV boleh..??? baru I akan maafkan uuuuuu......OK..???

Aku Komen : Anda pikirkan la sendiri ye.....

P/s: Salam sekalian.....ayat2 di atas mungkin anda pernah alami ye.....tapi jangan cepat naik angin ye....sekadar sindiran sahaja.....jadi......luangkanlah masa anda untuk tinggalkan COMMENT ye....jangan EMOSI ye....hehe.....

Image Source:
http://profile.ak.fbcdn.net


8 comments:

muyukerukatika on Friday, October 28, 2011 said...

tak pernah buat sebab tak pernah berpasangan.wahaha.mana nak tahu. :D (cuba kalau lelaki yang cakap, perempuan punya pandangan apa?) haaaaa :)

Yours Comment on Friday, October 28, 2011 said...

@muyukerukatika
hehe..lelaki bukn cmtu mslhnya..

light 0F happiness on Saturday, October 29, 2011 said...

jangan cari pasangan kerana duit semata-mata

Yours Comment on Saturday, October 29, 2011 said...

@light 0F happiness
yes..itulah yg spttnya..

butterflies Lovers on Saturday, October 29, 2011 said...

itu pompuan pisau cukur =,='

Your Comment on Sunday, October 30, 2011 said...

@butterflies Lovers
ye la kot..tapi x semua pompuan camtu..hehe..

muyukerukatika on Sunday, October 30, 2011 said...

ouh lelaki bukan macam tu eh? okay.cuba memahami

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) on Monday, October 31, 2011 said...

kena tengok keadaan... kadang2 ada yg ikhlas. kadg2 ada makna disebalik kata2 tersirat tersurat.. so hati2.. berwaspada lagi bagus

Post a Comment