Thursday, June 30, 2011

Comment About "Kemurungan"


Kindly Bookmark and Share it.
Twitter Facebook Technorati Digg This Stumble Stumble

Hang tau dak KEMURUNGAN tu apa? Habak mai cite kat aku kalu korang tauuuuu......

Toksah cakap banyakkkkk.....tengok photo contoh di bawah.......layanzzzzzzzz......














Aku pun tak tahu nak explain benda ni camne......tapi jom la tengok ape kata geng2 aku tentang KEMURUNGAN nih.....

MURUNG 1: Murung nih mai bertempat je bagi aku......bila hujung bulan....duit dah pokai....gaji lambat masuk....mula la jadi cenggini.....buleh giler dibuatnya.........tapi aku bujang lagi wei...........maunya yang dah kawen......duit takdak..........murung suami isteri...........bawak ribut rumah tangga wei.......

MURUNG 2: Korang penah tau ape erti hidup tanpa kerja...tanpa duit...??? Korang bekerja sendiri yang sedang kesempitan wang...??? Korang duk pikir2 camne nak cover kos kahwin 3 bulan lagi...??? Benda gini la buat aku murung wei......ambik tangan....sendal jadi tongkat kat dahi pun takleh setel punyaaaa.....isap rokok sampai mampus pun tak ilang2 murung nih.....

MURUNG 3: Aku jenis murung...tapi murung jenis aku ni jenis berpanjangan.....aku happy2 pun orang cakap murung....memang jenis muka aku nih camtu.....24 hours muka murung........orang cakap murung berpanjangan......usia dia takkan lama....tak tau la aku......ape2pun...............murung nih bukan benda buleh control bagi aku..........dia buleh datang bila2 masa........

P/s: Susah dan rumit agaknya nak handle KEMURUNGAN nih rasanya...kompom bad mood je kan.....ape2pun....kalu buleh elak..elak la dari murung selalu....banyak benda yang buleh buat kita happy2 kan....APE COMMENT ANDA...???

Image Source:

6 comments:

carnolia on Thursday, June 30, 2011 said...

jom2 kite senyum..senyum leh elakkan murung bro=)

Ringgo on Thursday, June 30, 2011 said...

jangan murung2 bro ..

Faezah Hannah Al Baj on Sunday, July 03, 2011 said...

murung nie sifat orang yg sombong

muyukerukatika on Monday, July 04, 2011 said...

settle step by step

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) on Monday, July 04, 2011 said...

jangan murung banyak2 sangat... satgi jadi tekanan jiwa.. pastu jadi jiwa kacau lak kan...

Pengumpulblog on Sunday, July 24, 2011 said...

murung ni kalau di layan sangat membosankan....

Post a Comment